Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Η Λεοντή

Last Lion ,Parkes, Michael 
 
Ο πρώτος Άθλος του Ηρακλή ξεκινάει από την Ασπίδα Λεοντή, τον  Λέοντα  τον Απολλώνιο σαϊτευτή και όχι από τον Κριό τον πολιορκητή.

Γιατί;

Διότι ο Ηρακλής είναι άλλη οκτάβα ανώτερη του Οδυσσέα του  ταξιδευτή.

Ο Ηρακλής είναι ημίθεος και ο Οδυσσέας άνθρωπος.

Ο Ηρακλής  είναι στο αιθερικό  πεδίο της  ενέργειας  και  την υλοποιεί. Ο Οδυσσέας την εξερευνά στην άγνωστη πλευρά και  την κατανοεί συνδέοντας με γέφυρες σταθμούς  τα σημεία τα κομβικά.

Αντιστοιχεί στου Ήλιου το νησί στην οδυσσειακή διαδρομή.


Στον  Άθλο αυτό εδραιώνεται η Θέληση που ανήκει   στον αρχετυπικό χώρο της Ενέργειας  των Ιδεών αφού πρώτα αντιμετωπιστεί σωστά ο εγωισμός, το ΕΓΩ και ΕΓΩ.

ΕΓΩ φωνάζει η υστερική νοικοκυρά στο ΜΑΤΡΙΞ και στον ΝΙΟ ορμά. ΕΓΩ φωνάζει ο καθένας σε υπερφίαλη προβολή.


Οι εγωπαθείς και εγωμανείς άνθρωποι μανιακοί  χρήστες του άγνωστου και του γνωστού εκπίπτουν νομοτελειακά στη κατηγορία των μικρών τυράννων και καταστρέφουν όλη γύρω τους τη νομή.

Ο εγωισμός καταναλώνει μεγάλα αποθέματα ενεργειακά και καταστρέφει τον άνθρωπο που προσπαθεί συνέχεια από μια νοσηρή εγωπάθεια  αρπαγμένος από τα μαλλιά του πνιγμένος  να κρατηθεί με ενστικτώδη άγρια  ζωική ορμή.

Ο Ηρακλής τον πνίγει αφού κλείσει και τις δύο θύρες του κρανίου του και ανοίξει τα μάτια και την όραση της ψυχής.

Αρχίζει να βλέπει  και κατανοεί πως δεν υπάρχει καμία σπουδαιότητα σε μικρού βεληνεκούς ΕΓΩ που συνεχώς  ωρύεται ουρλιάζει και άγρια φωνασκεί.

Επίσης συνειδητοποιεί  πως αν δεν κρατήσει τη Λεοντή και εξαλείψει τελείως τον εγωισμό  θα γίνει βορά σε θηρία πραγματικά.

Έτσι φορά τη Λεοντή και στο επόμενο Άθλο  πραγματοποιεί με ΘΕΛΗΣΗ ισχυρή. Η  ΟΡΑΣΗ τον ακολουθεί και βλέπει τα ενεργειακά πεδία γύρω του  χωρίς να χάνεται στη μετάφραση τους.

Για  ΝΕΟΥΣ Ηρακλείδες
.... ενδεδυμένους  με τη σωστή ΛΕΟΝΤΗ
ασπίδα και προστασία αποτελεσματική


Αστραία Ιούλιος 26, 2014


Νέα Σελήνη  4 μοίρες στον Λέοντα

Η Σελήνη ανάμεσα στη Γη και στον Ήλιο
ΝΕΑ  λαμπερή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,
η άγνοια αναμφίβολα δεν μπορεί να τα λύσει