Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Περσέας και Μέδουσα




 Ποιος είναι ο  Περσέας και η Μέδουσα  σήμερα σε σύγχρονη αλληγορία

  Ο Περσέας που σημαίνει εκπορθητής, ήταν γιος του Διός και της αυτόχθονης, γηγενούς Δανάης. Παππούς του ήταν, ο χωρίς κρίση και ευθυκρισία Α-κρίσιος, βασιλιάς του αργυρού Άργους. Όπως συνήθως συμβαίνει με τους αρσενικούς βασιλιάδες της παλαιάς Ατλαντίδος, επειδή φοβούνται μη χάσουν την εξουσία, διώχνουν ή σκοτώνουν τα αρσενικά παιδιά, από την Εποχή του Ουρανού και του Κρόνου μέχρι τον Λάϊο και μετά παραπονούνται πως θηλυκοποιείται η γενιά. Ευτυχώς επιβιώνει η αρσενική αρχή η σοφή, ειδικά αν γεννά, ένοπλη κόρη από την κεφαλή, με παρθενογένεση του νου καθαρή, διαφορετικά θα είχαμε ομογενοποιηθεί σε άφυλο σύμπαν με ερμαφρόδιτα ανθρωποειδή και από τον θερμοδυναμικό θάνατο θα είχαμε ισοπεδωθεί. Η κατάργηση των φύλων οδηγεί στην μείωση του πληθυσμού με ακρίβεια μαθηματική. Θα επιβιώσουν μόνο οι ικανοί, αρσενικοί και θηλυκοί και μερικά  παιδιά.
  Ο μύθος μοιάζει με ένα άλλο αρκετά, όπως μας εξιστορούν οι βασιλιάδες οι Αιγυπτιακοί και οι ιερείς τους και είναι φυσικό αφού το υπόβαθρο και η πηγή κάθε μυθολογίας είναι η ατλάντεια γνώση και πρακτική. Ο Περσέας λοιπόν, στην συνέχεια σώζεται μαζί με την μητέρα του, από ένα ψαρά, αδελφό του βασιλιά που τον λένε Δίκτυ,  (όταν η μυθολογία έχει μεγάλα κέφια και αυτοί που ορίσανε τον πρωταρχικό ΣΚΟΠΟ).
  Αυτός ο δικτυομένος ψαράς με τα δίχτυα του, της προηγούμενης Εποχής των Ιχθύων, 26.000 χρόνια, εικάζεται πως κατοικούσε στην σπηλιά του Κύκλωπα, ( ω ναι) πριν την επίσκεψη του Οδυσσέα προφανώς, αφού ο Οδυσσέας είναι νεότερος  και του Περσέα και του Ηρακλή. Στη Σέριφο πικραλίδα, όπου μεγαλώνει θα έλθει σε ρήξη με τον αφέντη βασιλιά της, τον Πολυδέκτη, ο οποίος δέχεται πολλούς οπαδούς. Του αναθέτει ως άθλο να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας που μαρμαρώνει όποιον την κοιτά. Σε αυτή του την επικίνδυνη αποστολή τον βοηθά ποιος άλλος; Ο Ερμής και η Αθηνά, η λογική ερμηνεία και η σοφία με όπλα αποτελεσματικά.
   Κατά την διάρκεια  της αποστολής σώζει και μια ομορφονιά από την Χώρα των Αιθιόπων, προσωπική αδυναμία του παλαιού  Ποσειδώνα, (οι Αιθίοπες)  και των νεοταξιτών  (η μαύρη Αθηνά), με τις γνωστές επισκέψεις του σε αυτή την περιοχή της Αφρικής. Μία από αυτές υπήρξε σωτήρια για τον Οδυσσέα και η  Παλλάδα Αθηνά  εν τη απουσία του, ανέλαβε πρωτοβουλία σπάζοντας το πρωτόκολλο στην μεγάλη των θεών  ΟΗΕ γερουσία, την παλαιά και ας ελπίσουμε και την νέα, ρωτώντας για το αυτονόητο:
-Τι θα γίνει με τον Οδυσσέα, όμηρο στην Καλυψώ Εκκλησία, πατριαρχείο βατικανό;;;;;
Τα ονόματα και εδώ είναι χαρακτηριστικά, όπως και των μνηστήρων φυσικά, και αυτοί που θα πάρουν το άρθρο να αναφέρουν και την πηγή, όχι όπως την άλλη φορά με φανερή λογοκλοπή. (Ξέρουν αυτοί, αλλά  τους ξέρω και εγώ, τι αλητεία είναι ελεεινή, μικροί ΑΝΤΙΝΟΕΣ και ΕΥΡΥΜΑΧΟΙ μαζί).
  Η κόρη που σώζει λέγεται ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, αυτή που βασιλεύει στους άνδρες και γίνεται γυναίκα του. Από αυτή την γενιά προέρχεται ο Ηρακλής αλλά και... οι Πέρσες. Ο Όμηρος δεν αναφέρει την Ανδρομέδα, μόνο τον Περσέα, αναφέρει όμως μια λέξη πολύ σημαντική, ανδρόμεος  που σημαίνει, άνθρωπος, ανήρ και  αίμα ανθρώπινο αίμα.  Ίσως να σχετίζεται με την δημιουργία των 4 ομάδων του αίματος και τον διαχωρισμό τους.
  Τα παλιά μυθολογικά γεγονότα είναι  ευρέως γνωστά. Ας έλθουμε στα νεότερα σε σύγχρονη αλληγορία.

Ποιοι είναι οι Πέρσες σήμερα; ποιοι είναι οι 'Ατλαντες; Ποιοι είναι οι Έλληνες και τι κάνουν; Ποια είναι η Μέδουσα; Πως αντιμετωπίζεται.
  Η Μέδουσα βασίλισσα, μαρμαρώνει όποιο την κοιτά σχετίζεται με τον Ποσειδώνα φυσικά, γιατί ο Ποσειδών είναι ο δημιουργός και κύριος όλων των ιερατείων και των θρησκειών. Όχι μόνο την Εποχή της Ατλαντίδος, αλλά από την Εποχή της Λεμουρίας. Τότε λεγόταν ΣΗΘ και φύτευε δένδρα του καλού και του κακού, σε βαβυλώνιους κήπους κρεμαστούς της μεγάλης ποσειδώνιας θρησκείας με την γνωστή  του Σηθ γενεαλογία.  Αναφέρεται και στην άλλη σπουδαία ταινία: Ο πόλεμος των άστρων.
  Η ίδια Μέδουσα είναι και σήμερα. Κάθε φανατική θρησκοληψία από όποιο σύγχρονο ιερατείο και αν προέρχεται είναι μια ΜΕΔΟΥΣΑ που σε πετρώνει γιατί αυτό που δεν μπορεί να  γίνει γνωστό με την ανθρώπινη μορφή δεν χρειάζεται και να ειπωθεί και ούτε να χρησιμοποιηθεί για να στηρίξει συστήματα εξουσίας θεοκρατικά και ενεργειακής απομύζησης των ανθρώπων μουδιάζοντας το μυαλό τους και τον νου τους. Η πρώτη μορφή εξουσίας από την εποχή των σαμάνων της Λεμουρίας ήταν η θρησκευτική και εξακολουθεί να είναι. Πρώτον  γιατί ανέκαθεν την γνώση την κατείχαν ιερείς και έκαναν ότι ήθελαν με αυτή, και δεύτερον, γιατί χωρίς  θεό δεν μπορεί εύκολα ένας  λαός  να υπακούσει και να  κυβερνηθεί. Είναι σαν μωρό. Ας ελπίσουμε πως σήμερα έχει ενηλικιωθεί.
   Η Μέδουσα μιλώντας συνέχεια για τον θεό και τους θεούς φτιάχνει ένα άνοο άβουλο φανατικό θρησκόληπτο πλήθος και τρέφεται από την ενέργεια του και την προσοχή του, αιώνες τώρα. Ο Δαίμων Αλγκόλ, άστρο  στον αστερισμό του Περσέα συνδέεται με το άστρο της Βηθλεέμ και αντιστοιχεί σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου 26 μοίρες, χωρίς   έκπληξη καμιά. Ο Ταύρος  δε, με  μυστήρια πολλά.

  Η Περσία, ο Ήλιος της Ανατολής, ονομάστηκε επισήμως Ιράν από τις 21 Μαρτίου 1935, όταν ο Σάχης Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί ζήτησε επίσημα από τη διεθνή κοινότητα να αποκαλεί τη χώρα του με την εθνική της ονομασία "Ιράν" που σημαίνει "η χώρα των Αρείων". Ο Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί καυχάτο ότι ανήκε στη δυναστεία των Αχαιμενιδών και ότι οι Πέρσες είναι Ελληνικής καταγωγής. Η θεωρία στηρίζεται στην Ελληνική μυθολογία και στον μύθο του Πέρση (γιου του Περσέα και της Ανδρομέδας) γιος του οποίου ήταν ο Αχαιμένης ιδρυτής της δυναστείας των Αχαιμενιδών. ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

  Οι νεοάτλαντες πρόεδροι της Αμερικής στην αρχή υποστήριξαν τον σάχη αρχικά  με σκοπό την επικαρπία των πετρελαιοδειδών κοιτασμάτων, βλέπε πάλι Ποσειδώνα που σχετίζεται με το υγρό χρυσό και οι απόγονοι του Περσέα είχαν μια σχετική ευημερία. Μετά, η εξουσία πέρασε στου Χομεϊνί την θεοκρατία και η Μέδουσα τους πέτρωσε όλους με την θρησκοληψία. Επιστροφή στην ζωώδη Λεμουρία της Έβα σε περιοχή Αρία.
  Ας παρατηρήσει κανείς την ταινία ΑΒΑΤΑΡ προσεκτικά, οι περισσότερες ταινίες λένε πολλά, ανεξάρτητα από ποια γραμμή προωθούν, θα διαπιστώσει ένα πόλεμο ανάμεσα στην πρωτόγονη και καλή Λεμουρία και την άγρια κακή Δύση και Ατλαντίδα. Ποιος έχει δίκιο;
  Οπωσδήποτε υπάρχει μια κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά των νεοατλάντων αλλά θα επιστρέψουμε στο δένδρο της Έβα να τρέχουμε σε πράσινα λιβάδια κουνώντας μια γαλάζια ουρά;;;
Όρθιοι νοήμονες άνθρωποι;;; ( Συνδέστε το γαλάζιο χρώμα με τη θεά Κάλι που το ξανασυναντούμε στην Ατλαντίδα πάλι).
 Οι πιο πολλοί θα μπερδευτούν με όλα αυτά τα στοιχεία τα αντιφατικά. Ποιος είναι ποιος και τι κάνει τι; Ποιος είναι ο καλός και ποιος είναι ο κακός ήρωας, πρόεδρος βασιλιάς. Η αντίφαση ακρωτηριάζει τον νου και είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί η Μέδουσα για σε μουδιάσει σε ακρισία σκέψης και πέτρωμα  μυαλού από τον φόβο.
  Μας το ξεκαθαρίζει ο ροδόσταυρος  Μαξ Χέιντελ,  ταλαιπωρημένος από πολλά καρδιακά προβλήματα, ( δεν άκουγε τη καρδιά του),  επηρεασμένος  από την ιδρύτρια της θεοσοφίας και λέει συνοπτικά πως υπήρξε η πρώτη φυλή της Λεμουρίας μετά οι 7 φυλές των Ατλάντων και μετά τις 7 φυλές της άριας σημιτικής φυλής, σύνολο 16,  θα φθάσουμε στην μία φυλή, ένα μείγμα από όλες αυτές που ετοιμάζεται τώρα στην νέα Ατλαντίδα, τις ΗΠΑ.  Δηλ, ένα   ¨ευτυχισμένο"  ερμαφρόδιτο  λεμουρο-υβρίδιο με 4 χέρια και ουρά να κοιμάται ευτυχισμένο και φυτοφάγο με τα ζώα αγκαλιά.  Οπωσδήποτε οι πολυεθνικές  αγορές έχουν ξεφύγει από  αντιλήψεις της μεταφυσικής και έχουν  άλλα σχέδια.  Προτιμούν αναίσθητα ρομποτοειδή τελευταίας γενιάς, νεοατλαντικής κοπής και τεχνολογίας. Ήδη βλέπουμε δείγματα από τις δυο κατασκευές στο πόλεμο της παλαιάς και νέας τάξης των πραγμάτων.

  Τι είναι οι ροδόσταυροι;
  Κλάδος της θεοσοφίας με μεγάλη προτίμηση στην χριστιανική Εδέμ Λεμουρία.
  Τι είναι θεοσοφία; Εκλαικευμένη καμπάλα με σύμβολα φίδια αγκυλωτούς σταυρούς και εξάκτινα αστέρια τρίγωνα.
  Τι είναι  η καμπάλα;
  Καμπάλα είναι ένα ατλάντειο σύστημα γνώσης εβραϊκού ιερατείου, μείγμα Αιγυπτίων ιερέων και Βαβυλολεμουρίων, με παρακλάδια του, τον χριστιανισμό και τον μωαμεθανισμό. Οι ρίζες του βρίσκονται μετά την βύθιση της παλαιάς Ατλαντίδος  στην αρχαία Περσία με τον ζωροαστρισμό και μετά τον Μιθραϊσμό,  οπαδός του οποίου  ήταν και ο Ρωμαίος αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος και ο οποίος ήθελε να κάνει πρωτεύουσα την Τροία,  (ήξερε αυτός), αλλά μετά έκανε το Βυζάντιο.  Το ίδιο είναι, μια ΤΡΟΙΑ και αυτό,  πατριαρχείο Ανατολικής Ρώμης,  με τα τείχη που έφτιαξε ο  Ποσειδών της Εποχής των Ιχθύων και την  άνοδο του χριστιανισμού στην εξουσία.
   Ποιοι είναι οι Έλληνες;



ΕΛΛΗΝΕΣ με την ονομασία αυτή αρχίζουν μετά τον Τρωικό Πόλεμο να σχηματίζονται σε μια φυλή, όπως ο Θουκυδίδης, μας εξιστορεί. Πριν ήταν πελασγικά φύλα και α (ρ)χαίοι ΑΧΑΙΟΙ.
  Η λέξη ΕΛΛΑΣ αναφέρεται στον Όμηρο με έννοια σημαντική. Η Πηνελόπη μιλάει δακρυσμένη για αυτή. Ο Άτλας προηγείται των Ελλήνων, τον συναντά ο Ηρακλής στα μήλα των Εσπερίδων και ο Περσέας τον τιμωρεί για φιλοξενία κακή.
  Ο Οδυσσέας δεν πολεμά άμεσα με τον Άτλαντα, είναι νεότερος. Φυλακίζεται όμως από την κόρη του, την Καλυψώ. Τι γύρευε εκεί ο Οδυσσέας; Μα φυσικά τη γνώση, ως άνθρωπος της γνώσης που είναι, κυνηγημένος από ένα θεό γιατί του τύφλωσε τον Πολύφημο υιό. Παλεύοντας με το θυμικό ο Οδυσσέας συνειδητοποιεί το ρόλο του αντίνοου ιερατικού εξουσιαστή σε εξουσία ληστρική, αντίθεος όπως ο Όμηρος τον αποκαλεί.
  Ο Οδυσσέας είναι της γνώσης και ο Ηρακλής, της δύναμης Σε όλες τις εποχές και σε όλες τις φυλές υπήρξαν άνθρωποι της γνώσης και της δύναμης, Ηρακλείδες και Οδυσσείς και σε όλες τις εποχές και τις φυλές υπήρξαν άνθρωποι που έκαναν σωστή ή μη , χρήση της δύναμης και της γνώσης.
  Σε όλες τις εποχές υπήρξαν άνθρωποι που πάλεψαν με τα τέρατα τις Μέδουσες, τις Σειρήνες, την Σκύλα και τους Λαιστρυγόνες. Νικήσανε ή νικηθήκανε  και χαθήκανε  από αυτά.
  Η επιλογή είναι πάντα μία, ένας δρόμος με αρετή, γνώση νηφαλιότητα δύναμη και ισχύ. Όλοι οι μύθοι έχουν ένα κοινό υπόβαθρο και κοινή καταγωγή, αλλά η Ελληνική Μυθολογία είναι η αρτιότερη και πληρέστερη φωτίζει κάθε σκοτεινή σπηλιά και κόβει τα κεφάλια των τεράτων αποτελεσματικά.
  Απόψε έχει χρυσή βροχή Περσείδων. Οι φυλακισμένες ΔΑΝΑΕΣ  περιμένοντας την χρυσή βροχή, ας μελετήσουν τον μύθο με κρίση και διάκριση προσεκτικά ατενίζοντας τα αστέρια   σιωπηλά.


Αστραία ©©

βιβλιογραφία
Παλαιά και Νέα Ατλαντίδα, Αστραία, 2008-2018
Η ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ, Μαξ Χέϊντελ
Γαλαξίας, Ελληνική Μυθολογία, Π. Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,
η άγνοια αναμφίβολα δεν μπορεί να τα λύσει