Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Η Αποκάλυψη του Ουρανού

                           Wind of Change 


Ο πλανήτης Ουρανός αποκαλύπτεται στις 13 Μαρτίου του 1781 από τον μουσικό και αστρονόμο Ουίλιαμ Χέρσελ και σημειοδοτεί ιδιαίτερες ιστορικές εξελίξεις σε συγχρονιστικά φαινόμενα και τότε και τώρα. Ήταν ο πρώτος πλανήτης που ανακαλύφθηκε με  ΤΗΛΕσκόπιο!!!
 Ο 7ος πλανήτης σήμερα, ήταν πριν ο 8ος αφού υπήρχε πλανήτης ( H ΕΣΤΙΑ) στην περιοχή των αστεροειδών, την παλαιοατλανική εποχή που πήρε και όνομα του πρώτου εξουσιαστή. Σήμερα φυσικά, στην νεοατλαντική Εποχή του Ζήνοος Διός και του HOMO SAPIENS είναι η Άρτεμις γιατί η Εποχή του Κρόνου και του Ουρανού έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Τα συγχρονιστικά και σημαντικά γεγονότα εκείνης της περιόδου ήταν η Αμερικάνικη, η Γαλλική και η Ελληνική Επανάσταση αποτέλεσμα του Διαφωτισμού. Αλληγορικά θα λέγαμε πως ο Οδυσσέας φθάνει στο νησί των Φαιάκων και αναγνωρίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα στα λευκά χαρτιά της Λευκοθέης. Ο Οδυσσέας για πρώτη φορά, αφού έχασε και τους συντρόφους του, συναντά ανθρώπους και περπατά και μιλά άνθρωπος ανάμεσα σε ανθρώπους,  πράγμα  πολύ σημαντικό.
Η εξουσία του χριστιανισμού κατ εξοχήν ποσειδώνια θρησκεία του ανεξέλεγκτου θυμικού που έδρασε την Εποχή των Ιχθύων μέσα από τον Πολύφημο Υιό, τις Σειρήνες της  (Αγάπης ) και την Καλυψώ φθάνει στο τέλος της. Ο Ναπολέων  ο Βοναπάρτης με την συμβολική και σημαντική κίνηση του να βάλει μόνος του το στέμμα και να αναγκάσει τον πάπα  Πίο Ζ΄ να μεταβεί στο Παρίσι αναγκάζει τον χριστιανισμό να μοιραστεί την εξουσία του με ένα νέο σύστημα πολιτικό.
Έτσι δίνεται το σύνταγμα και ιδρύονται τα κοινοβούλια με περιορισμένο το ρόλο της θρησκευτικής εξουσίας πράγμα που το φέρνουν βαρέως  οι χριστιανοί εξουσιαστές και πνέουν τα μένεα για τον διαφωτισμό.
Σαφώς οι ανερχόμενοι κοινοβουλευτικοί πρόεδροι και πρωθυπουργοί είναι μασόνοι με τις γνωστές παρενέργειες λόγω της ανθρώπινης φύσης, αλλά γλυτώσαμε και από τους θρησκευτές  ιεροεξεταστές, δεν είναι λίγο.
Ο Ποσειδών αγριεμένος πετρώνει το πλοίο της επιστροφής των Φαιάκων. Ως πλανήτης αποκαλύπτεται  στις 23 Σεπτεμβρίου του 1846  ( από λάθος ) και παίζει το τελευταίο του χαρτί με την ίδρυση της θεοσοφίας το  1875 στο μεγάλο ΜΗΛΟ της Νέας Υόρκης. Παράλληλα ο μαύρος χρυσός, το πετρέλαιο θα γεμίσει το παλάτι της γης από τους μαύρους μνηστήρες της χρηματοσπιστωτικής εξουσίας.
 Η εμφάνιση του Πλούτωνα το 1930 θα σημειοδοτήσει 2 σημαντικά θέματα. Την έκρηξη της σεξουαλικής απελευθέρωσης με τα μεροβίγγεια πάρτυ στο αιώνα του απόντος εαυτού και την πυροδότηση των 2 παγκοσμίων πολέμων με αίτημα τον παγκόσμιο ηγέτη της μιας φυλής. Κρισναμούρτι, Χίτλερ, Λένιν, Γκάντι ,Δαλάι Λάμα ,  Μάο τσε Τουγκ, ΟΗΕ και η Ατλαντική  Ευρωπαϊκή Συμμαχία συνδέονται στενά με την Θεοσοφία στα τελευταία της.
Αυτός ο πόλεμος με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα λήξει, και ο χριστιανισμός και η θεοσοφία  έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν το ΤΕΡΑΣ που  δημιούργησαν και ανέθρεψαν και έχει ξεφύγει από τον έλεγχο τους, ειδικά μετά την  κατάργηση του κανόνος του χρυσού με τον Νίξον  το 1971 . Είναι ο ΣΜΙΘ και οι χρηματοπιστωτικές ΜΗΧΑΝΕΣ.
Βέβαια όσο θεοσοφιστής  ΝΟΣΦΙΣΤΗΣ είναι ο Ποσειδών, τόσο αντιθεοσοφιστής και ανεξάρτητος είναι ο Ουρανός. Το γεγονός ότι είναι η ΑΡΤΕΜΙΣ θα σηματοδοτήσει γεγονότα  ταχύτατα και ανατρεπτικά στο τομέα της πολιτικής ειδικά  και του κοινοβουλίου που είναι αρμοδιότητα της ελεύθερης κόρης του Διός.
Συνεπώς   έχουνε να δούμε μεγάλες αλλαγές σε ανέμους συμπαντικής αλλαγής.
Παλαιά και Νέα Ατλαντίδα, 2018

Αστραία ©©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,
η άγνοια αναμφίβολα δεν μπορεί να τα λύσει