Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Η γυναίκα ως φορέας Συνείδησης

 Ήφαιστος- Αθηνά,  Φωτιά σε κάστρα ενεργειακά
Πύρινες θεότητες  σε φωτισμένα σοφά μυαλά
  Με τον αυστηρά επιστημονικό ορισμό, θα ορίζαμε ως γυναίκα, των ανθρωπίδων το θηλαστικό, με αναπαραγωγή και μεταβολισμό. Τα κύρια χαρακτηριστικά του, είναι ένα γενετικό όργανο εσωτερικό με κοιλότητα, τη μήτρα, η έκκριση θηλυκών ορμονών, των οιστρογόνων, η έμμηνος ρύση, οι καμπύλες του σώματος, το στήθος, η φωνή,  το στρογγυλό σφαιρικό ωάριο και το χρωμόσωμα ΧΧ.
Έτσι το ορίζει η φύση, ως παντοδύναμη θεότητα και βεβαίως υπάρχουν τα  κληρονομικά και επίκτητα χαρακτηριστικά ως αποτέλεσμα της διαλεκτικής σχέσης, αλληλεπίδρασης, ανθρώπου και περιβάλλοντος στην εξέλιξη της Συνείδησης, πχ,  το βάρος ενός ανθρώπου μπορεί να αλλάξει με την ανάλογη διατροφή, το ύψος του  και το χρώμα των ματιών του, όχι.
Η ιστορία των φύλων αρχίζει με την  Μυθιστορία της  θηλυκής Γαίας και του αρσενικού Ουρανού στην πόλωση της ενέργειας τους κατά την κάθοδο στην ΥΛΗ και βρίσκεται σε όλους τους αρχέγονους μύθους και σε διάφορους λαούς, ως κοινή ανάμνηση της ανθρωπότητος και της ΓΝΩΣΗΣ.
Ο Όμηρος μας μιλάει για την Τηθύ χωρισμένη από τον Ωκεανό και η Ήρα το χρησιμοποιεί ως πρόσχημα,  για να απασχολήσει  ερωτικά τον Δία Νου. Θα πάει να τους βρει για να τους συμφιλιώσει  να μη είναι μαλωμένοι, λέει στο ταίρι της  το καταπληκτικό. Το αποτέλεσμα είναι ο Ζευς να εξοργιστεί,  ξυπνώντας, και αφυπνισμένος από την απάτη της Ήρας. Μόνο ο Οδυσσέας συναγωνίζεται την οργή του, όταν η Πηνελόπη, ερευνώντας και  ελέγχοντας την ταυτότητα του, τον βγάζει έξω από το δωμάτιο για να κοιμηθεί μόνος του, χωρίς το άλλο του μισό.
Η ιστορία της ανθρωπότητος περιλαμβάνει τον πόλεμο, ως πατέρα των πάντων, και την ειρήνη ως μητέρα των πάντων. Φυσικά περιλαμβάνει και τον πόλεμο των τάξεων, των αγορών, των συμφερόντων, των φύλων και των μήλων, σε ένα εξουσιαστικό σύστημα ανθρώπινης αγοροπωλησίας με πρώτο εξουσιαστή τον αρσενικό Ουρανό που τρώει τα αρσενικά  παιδιά του.
Είναι φανερό πως η εξουσία φοβάται πάντα τον αρσενικό  γιο, γι αυτό και ευνουχίζει τον ανδρικό πληθυσμό, τον εκθηλυκοποιεί. Το πως, σε άλλο άρθρο, θα αναφερθεί.
Ο Κρόνος συνεχίζει το ίδιο, ο Λάιος εξορίζει τον Οιδίποδα για τον ίδιο λόγο και οι Μνηστήρες στήνουν καρτέρι στον Τηλέμαχο, γιατί ανησυχούν μην επιστρέψει και από τον θρόνο που έχουν καταχραστεί, τους διώξει. 
Ο  άνδρας ως ΧΥ, είναι ευάλωτος σε ένα αδηφάγο σύστημα που σε κάθε του βήμα καραδοκεί να τον αφανίσει, εκτός αν μια γυναίκα, Γαία, Ρέα, Μήτις Αθηνά, τον βοηθήσει. Όμως το σύστημα έχει φροντίσει  την γυναίκα, να την υποβαθμίσει μέσα από φεουδαρχικές  κοινωνίες, πατριαρχικές   θρησκείες, καπιταλιστικές  υπουδουλωτικές φιλελευθερίες, σε Δύση και Ανατολή, γνωστές σε όλους.
Έτσι αναγκάζει τον  άνδρα να πουλάει το σώμα του, το μυαλό του και την μυική του δύναμη σε εργασιακές συνθήκες δουλείας, "δούλος"  στη νοοτροπία, θεού και συστήματος για να μπορεί να αγοράσει μια γυναίκα κυριολεκτικά ως πόρνη, ή ,μεταφορικά, μέσα από ένα γάμο συμφέροντος, ικανοποιώντας τις ανάγκες του βασικού ενστίκτου, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Η νοοτροπία του δούλου μεταφέρεται στην επίδειξη του αφέντη στα κατώτερα στρώματα της ανθρώπινης πυραμίδας, Έτσι ο δούλος του συστήματος γίνεται ο πατέρας "αφέντης" σε μια πατριαρχική οικογένεια βασανίζοντας  γυναίκα και παιδιά, με φαινόμενα τέτοιου είδους, πολύ συχνά στις πολιτισμένες κοινωνίες, ακόμη και σήμερα.
Ο φόβος του άνδρα για την γυναίκα , αποτέλεσμα της καταπίεσης του ίδιου του νοσηρού συστήματος και την κοινωνικής διαμόρφωσης που υφίσταται , τον οδηγεί στην ανταγωνιστικότητα και την χαμένη του αρσενική ταυτότητα, χωρίς να  μπορεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε μία βαρβαρότητα και μία εκφυλιστική  μαλθακότητα.
 Έτσι το  σημερινό πρότυπο του ανδρός, είναι ένας τύπος που βγάζει λεφτά και μπορεί να έχει αμάξια ακριβά και μια γυναίκα που να είναι ωραία, πλούσια και χαζή ξανθιά. Φυσικά  όλα δεν μπορούν να βρεθούν και συμβιβάζεται με περιοδικά πορνογραφικά, στην κάθοδο της αρσενικότητας, ρεαλιστικά.

Η γυναίκα, από την άλλη πλευρά, σπρωγμένη από τους ίδιους κανιβαλιστικούς  μηχανισμούς, πέρασε σε μια χειραφέτηση που της στοίχισε ακριβά. Βγήκε, από το σπίτι που ήταν κλεισμένη," χανούμισσα στον οντά", ανατολίτικης νοοτροπίας, στην παραγωγή εργασίας και στην σεξουαλική απελευθέρωση, δυτικής σκλαβιάς, και δουλεύει σαν σκλάβα , διπλά.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών των εξελεγκτικών και ελεγκτικών εφαρμογών,  ήταν και είναι, οι άνθρωποι ,άνδρες και γυναίκες να παραμένουν χωριστά, χωρίς το άλλο τους μισό, στον πόλεμο των Ρόοζ και των δύο  φύλων, των δύο πόλων της ενέργειας, ανταγωνιστικά.
Το ποιος και ποιοι κερδίζουν απ όλα αυτά, είναι  συμπεράσματα,ευλόγως    κατανοητά.
Μέσα από αυτό εξουσιαστικό σύστημα , αγοράς και πώλησης ανθρώπινης ενέργειας, οι άνδρες , ηττημένοι,γίνονται όλο και βίαιοι, χυδαίοι και πιο θηλυκοί και οι γυναίκες όλο και πιο υστερικές, ανισόρροπες και αντρικές, η δε εντροπία βυθίζεται σε ένα θερμοδυναμικό θάνατο απελπιστικά.
Πως μπορεί μια γυναίκα να βοηθήσει ένα άνδρα αποτελεσματικά;
Μόνο με τη Γνώση και ως φορέας Συνείδησης, πύρινης Αθηνάς φωτιάς.
Ούτε με σέξυ ηλίθιες  φωτογραφίες , ούτε με υστερικές κραυγές χαμηλής συναισθηματολογίας ,ούτε με επιδείξεις αντρικής   υπερφίαλης  διανόησης.
Και στην ουσία αυτό ζητάει απεγνωσμένα ένας σωστός άνδρας από μια γυναίκα,  ζητά  να του πει κάτι , να του δείξει  τον δρόμο έτσι που προχωρά στην ομίχλη και στα σκοτεινά.
Δυστυχώς, περισσότερες γυναίκες σήμερα βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο και νόησης και συναισθήματος, κατακρεουργημένες από τους ίδιους προαναφερθέντες λόγους. Όχι μόνο τους άνδρες δεν  μπορούν να βοηθήσουν σωστά , αλλά ούτε και τους εαυτούς τους. Βουλιάζουν συνέχεια σε μια πλήρη εξάρτηση από την οικογένεια και τα παιδιά με ασχολίες και συνταγές μαγειρικής, αμόρφωτες ουσιαστικά. Ωρύονται  στο ΦΒ και αλλού σε απλοϊκούς προβληματισμούς , κυρίως κομματικούς και θρησκευτικούς λυγμούς και καταλήγουν σε μια δήθεν κουλτούρα με ένα διδακτορικό παπαγαλίας που δεν έχουν κατανοήσει ποτέ, όπως και την φύση τους, της γυναικείας ουσίας.
Είναι μια μοναξιά που την πληρώνουμε όλοι μαζί, και οι άνδρες και οι γυναίκες  χωριστά, μέχρι να βρούμε το ταίρι μας και το άλλο  μισό και γίνουμε ΣΟΦΟΙ πραγματικά.
Ο  άνδρας πρέπει να βγάλει, να γεννήσει την Σοφία από την κοιλότητα του  Κεφαλιού του, σε σπέρμα ευθύ και η γυναίκα, να την κυοφορήσει  στην κοιλότητα της Μήτρας της σε πρώτο ΦΑΝΗΤΑ ωάριο ΩΟ, όπως στην ΑΡΧΗ.
Ο Ήφαιστος, ας συνεισφέρει σε αυτό.
Η Αθηνά θεά, ας αναλάβει  τους υπόλοιπους θνητούς, μήπως και φωτιστεί, ο ανδρικός, μισός πληθυσμός της Γαίας γης και δούμε μια φωτεινή ημέρα να ξημερώνει  στον πλανήτη ΓΗ ροδοδάκτυλης αυγής.

03 11 2016

Αστραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,
η άγνοια αναμφίβολα δεν μπορεί να τα λύσει