Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Οι Φαίακες και η Ατλαντίδα


Η Φαιά Ουσία των Ομηρικών Επών

Φαίακες και Λεμουρία Υπέρεια, Κύκλωπας και Γίγαντες, Ποσειδών Θεοσοφία.
Ο Μαχ   Χέιντελ, θεοσοφιστής ροδόσταυρος περιγράφει γλαφυρά το καθεστώς στην Λεμουρία και τον "παράδεισο" στο κήπο της Εδέμ μαζί με τα ερμαφρόδιτα όντα  με τα 4 μάτια και το τρίτο το κυκλώπεια μεσαίο, καθώς και την δημιουργία της μίας φυλής με την βοήθεια της θεοσοφίας και συμφώνως με την διακήρυξη της, το 1875,  της παγκόσμιας αδελφότητος στο Μεγάλο Μήλο, προς αποφυγή λέει, των πολέμων, λες και οι μεγαλύτεροι πόλεμοι δεν έχουν γίνει μεταξύ  ατόμων της ιδίας φυλής, οι εμφύλιοι.
Αλλά όταν ταίζουν  ποσειδώνιο χόρτο   τους  πιστούς  οπαδούς, αυτά λένε στη ομίχλη απάτη της Εποχής του Ποσειδώνα.
Σήμερα οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ κατανοούν το γεγονός να επιστρέψουμε με την υπεραναπτυγμένη  ατλάντεια τεχνολογία στην μία ερμοφρόδιτη άφυλη " φυλή" φυλή απάτριδων  Λεμουροειδών, μόνο τις ΜΗΧΑΝΕΣ πολυεθνικές ευνοούν και ουδόλως τον  Νοήμονα Ανθρωπο και η Γη θα καταστραφεί ολοσχερώς.
Φαίκες και Ποσειδωνία Ατλαντίδα, Θαλαμηπόλος Ευρυμέδουσα από Απείρη Γαία.
Γιατί ο Απόλλων σκοτώνει τον Ρηξήνορα;
Γιατί  ο Ρηξήνωρ σχίζει τα ιμάτια του νου και καταστρέφει τους άνδρες  με τα θεοσοφικά κείμενα.
Ευτυχώς αρχηγός γίνεται ο Αλκίνοος και  ο Οδυσσέας επιστρέφει στην πατρίδα του.
Η Ναυσικά   "καίει"  τα πλοία των ανδρών,αλλά ο Οδυσσέας λέει ΟΧΙ στην γοητεία της. Το πιο δύσκολο   "όχι" που είπε στην πορεία του και αυτό είναι που τον κάνει ΟΔΥΣΣΕΑ.
Ρωτήστε τους επίδοξους  "Οδυσσείς" μιας και τα Ομηρικά Έπη είναι  πλέον  in θέμα, πόσα   "όχι"  και πόσα  "ναι " έχουν πει στην ζωή τους και ας μας δώσουν ένα προσωπικό χειροπιαστό παράδειγμα ΖΩΗΣ.
"Θα εκτιμούσα ένα φιλόσοφο,  βουλευτή, πρόεδρο, πρωθυπουργό, θρησκευτή, υπουργό στο μέτρο που θα μπορούσε να μας δώσει ένα προσωπικό παράδειγμα  συνέπειας, πράξεων λόγων και έργων".


Οι Φαίακες Φαίηκες «ναυσικλυτοί», ήταν οι αγαπημένοι των θεών και φίλοι των ανθρώπων. Κατοικούσαν στην απομακρυσμένη Υπέρεια, στα πέρατα του κόσμου. Ως συγγενείς των θεών, αποκαλούνταν «αγχίθεοι», όπως οι Κύκλωπες και οι Γίγαντες.
Μια εποχή που βασιλιάς τους ήταν ο Ναυσίθοος, οι Φαίακες εκδιώχθηκαν από την Υπέρεια από τους Κύκλωπες και μετοίκησαν σε ένα νησί, τη Σχερία, που αποκλήθηκε από αυτούς και «Νήσος των Φαιάκων». Εκεί έχτισαν πόλη και ναούς με βασιλιά τους τον Αλκίνοο, τον γιο του Ναυσιθόου. 

Παλαιά και Νέα Ατλαντίδα, 2008-2018


Αστραία ©©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,
η άγνοια αναμφίβολα δεν μπορεί να τα λύσει