Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Τα σύμβολα της Εποχής του Ταύρου και η σημασία τους





Ο   Πρίγκιπας  των  Ομηρικών  Ετεοκρητών   Κρίνων
 
 Πριν 6000 περίπου χρόνια ξεκινούσε η Εποχή του Ταύρου με τα χαρακτηριστικά σύμβολα του, τον ταύρο,  τον Λαβύρινθο, τον Θησέα, τον διπλό   πέλεκυ, τα ταυροκαθάψια, τον Μίνωα, τον Μινώταυρο, την Αριάνδη και  την Κρητική κραταιά  Θαλασσοκρατία για να καταλήξει στην Εποχή  του Κριού και στην Αθηναϊκή  Ηγεμονία. Στη πολικότητα του, ο Σκορπιός Αετός με τον Πλούτωνα Ήφαιστο σε ρόλο εναργή.
Όπως σε κάθε ΕΠΟΧΗ  και στο μεταίχμιο τους, συγκρούστηκαν η παλαιά τάξη πραγμάτων με την νέα τάξη πραγμάτων.
Ποιες ήταν αυτές και πιο το αποτέλεσμα της σύγκρουσής; Τι προέκυψε από αυτό;
Ο Μίνωας, αμφιλεγόμενο πρόσωπο για πολλούς ,παρ ΄όλο που ο  Όμηρος, του πλέκει το εγκώμιο και τον θεωρεί συνομιλητή του Διός, υπήρξε γιός του, με μητέρα την Ευρώπη και πατριό τον Αστερίωνα, κριτής του  Άδη. Το  όνομα του σημαίνει ελάχιστος.
Ελάχιστος σε τι; Ελάχιστος στον χρόνο,  Μινόωρος, ολιγόωρος,  ως  ετήσιος εραστής της  Μεγάλης Μητέρας Γης.
 Οι φυλές και οι υποφυλές των Ατλάντων , όσοι και όσες διασώθηκαν μετά την καταστροφή, διασκορπίστηκαν σε όλα τα μέρη της γης και ανάπτυξαν τους επί τόπου, πολιτισμούς με τις ηγετικές κάστες τους.
Δεν είχαν όλοι την ίδια ανάπτυξη, γιατί δεν είχαν και τις  ίδιες γνώσεις και δυνατότητες, αλλά ένα κοινό υπόβαθρο υπήρχε  σε ΑΝΑΜΝΗΣΗ του οριακού κοινού σημείου, πριν η Ατλαντίδα ολοκληρωτικά  βυθιστεί.
Πολλά από αυτά τα  φύλλα, δεν είχαν και συνέχεια στην  κατοπινή  ιστορία και εξαφανίστηκαν.
Άλλα , όπως  τα Ελληνικά, εδώ στην περιοχή της Μεσογείου, αναπτύχθηκαν και μεγαλούργησαν και θα δούμε πωςκαι γιατί.
Οι Άτλαντες είχαν φθάσει σε υψηλό σημείο τεχνολογικής ανάπτυξης, που όμως δεν συμβάδιζε με το πνευματικό επίπεδο  και την ηθική, ούτε με την δικαιοσύνη την κοσμική, κάτι που συμβαίνει και σήμερα, για όποιον το κατανοεί. Η αμετροέπεια αυτή , είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή τους, εν μια νυκτί.

 Με τις γνώσεις που κατείχαν, οι Ετεοκρήτες  και η Κρήτη, που είχε, σύμφωνα με τον Όμηρο αναρίθμητο κόσμο 90 και 100 πόλεις,  σε αναμειγμένη γλώσσα, δημιουργήσαν τον Μινωικό Πολιτισμό στη Κνωσσό και  στην Η-Φαιστό και με τα ταξίδια τους τα μακρινά, επηρέασαν όλη τη γη και την τότε στεριά, συνδέοντας τη γνώση, ξανά.
Ήταν παιδιά της Γαίας, της Ποτνίας θεάς  και η Γη ΜΗΤΕΡΑ τους βοηθούσε γιατί δεν σφάζανε τον ΤΑΥΡΟ στα Ταυροκαθάψια,,αλλά μόνο τον  συλλαμβάνανε, όπως ο Ηρακλής στο  ομώνυμο Άθλο του, συγχρονικά.
Φτιάξανε όμως τον ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ και τακτοποιήσαμε  όλα τα ΔΩΜΑΤΙΑ των Γραμμάτων, των Επιστημών και της ΓΡΑΦΗΣ, συστηματικά.
Η προφορική ΓΝΩΣΗ και παράδοση θα γινόταν  δωμάτια  της γνώσης και του Λαβύρινθου, μοναχικά  και ο ήχος της, θα  περνούσε στην επιστήμη και την  δεξιά, του εγκεφάλου, πλευρά.
  Η πόλις των Αθηνών όμως,  άρχισε να αναπτύσσεται ανταγωνιστικά και δημιουργεί τα Ελευσίνια Μυστήρια, τα μαγικά,  με την ΔΗΜΗΤΡΑ νέα  θεά, περιχαρακώνοντας την γνώση, σε ιερατεία κοσμικά.
Ο ΘΗΣΕΑΣ εξέρχεται από τον  Λαβύθρινθο,  σώος και νικητής, και με γνώσεις περιωπής, αλλά δεν κρατά την αγνότητα Αριάδνη και στη Νάξο, την παρατά.
Είναι ένα λάθος, που θα το πληρώσει μακροπρόσθεσμα, όλη η πόλις του, ακριβά.
Τα ηνία της εξουσίας περνούν  σε χέρια, Αθηναϊκά. Η Αθηνά τους βοηθά και ο Ήφαιστός φτιάχνει τα  12 δωμάτια των Θεών του  Ολύμπου, κάστρα,( τσάκρας) στο ανθρώπινο σώμα, ΦΩΤΕΙΝΑ.
Με διπλό  πέλεκυ σε συντονισμό, μέσα έξω, δονούν το διαπασών  στο ενεργειακό σώμα του ανθρώπου και στο ηλιακό σύστημα των περιπλανώμενων ΝΗΩΝ πλανητών.
Η Εποχή του Ταύρου θα τελείωνε με τον Θησέα να επιστρέφει με  τα πανιά ΙΣΤΙΑ μαύρα,αντί για ΛΕΥΚΑ,  στο πόλεμο των δύο τότε κόσμων.
Η Εποχή του Κριού, η ΙΛΙΑΣ, θα τελείωνε  με τον Αλέξανδρο ΚΡΙΟ και πολιορκητική μηχανή  να γκρεμίζει, τα κάστρα του Δαρείου τα Μηδικά, της τότε παλαιάς  Τροίας.
Η Εποχή των Ιχθύων θα άρχιζε με την ΟΔΥΣΣΕΙΑ   και τον Οδυσσέα, βασανισμένο νου, να θαλασσοδέρνεται στα αγριεμένα κύματα των μονοθεϊστικών θρησκειών, εξουσιαστών  που ανερχόνταν αυτοκρατορικά.
Τελειώνει με την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του καθαρού ΝΟΥ, στην ΙΘάκη.
Η επομένη  ΕΠΟΧΗ, θα είναι, του ΗΡΑΚΛΗ, με  τη ΓΝΩΣΗ και  το  ελάφι της Αρτέμιδος  για όλα αυτά, να μας ομιλεί.
Η σύγκρουση της σημερινής παλαιάς και νέας τάξης των πραγμάτων λήγει  με, της ΑΘΗΝΑΣ, την υπογραφή στην ω Οδυσσείας, την ομηρική.
Ο χριστιανισμός, ο σιωνισμός, η θεοσοφία, η μασονία,  η παλαιά τάξη,  θα αλληλοεξοντωθούν με τον ΣΜΙΘ, τις πολυεθνικές, τις φυλές των ΟΡΚ και τον τζιχαντισμό, την νέα τάξη που  δημιουργήσανε για το  χρήμα και το κέρδος το υπερβολικό και αναπτύσσεται  ανεξέλεγκτα και ραγδαίως,εκτός ελέγχου, μαζί  με τον πληθυσμό.
'Οσοι επιβιώσουν θα είναι μόνο, ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ  ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Σοφίας,  στην ανασύσταση της Ελληνικής Ηγεσίας  και οι ενΣυνείδητοι  άνθρωποι της Γνώσης και  της Αρετής, Αλκίνοης Φαιάς Ουσίας.
Αυτοί θα γράψουν την καινούργια  ΙΣΤΟΡΙΑ σε καινοφανή ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑ και καθαρό ΝΗΣΙ  της  πατρίδος ΙΘΑΚΗΣ  ΕΣΤΙΑΣ.
Είναι  Σπόροι   Φωτιάς, Ζωντανοί ,της Αθανασίας και της Ηρωικής Παλιγγενεσίας.

01 11 2016

Αστραία


1. Τι αναφέρει ο Όμηρος για την Ευρώπη;
2.Γιατί ο Ζευς δεν λέει το όνομά της; Τι  διαιρεί και τι ενώνει; Τι ενώνεται στις συζεύξεις του Διός;
3.Τα σύμβολα της Εποχής του Ταύρου και  η σημασία τους
 
  Ο ρόλος του Μίνωα, σύντροφος του Διός, στα Ομηρικά Έπη. 
Οι νόμοι και οι εντολές στο Ιδαίον Άντρον
Ποιοι ήταν οι Φοίνικες;
Ο ρόλος της Κρήτης και η καταγωγή του Αίθωνος Οδυσσέως
( το όνομα με το οποίο συστήνεται στην Πηνελόπη)
Ο διαφωτισμός της Ευρώπης και οι επαναστάσεις που ενέπνευσε τον 18ον αιώνα
Η Ευρωπαϊκή Ένωση , τα αίτια και οι λόγοι που οδήγησαν στον εκφυλισμό και στην αναπόφευκτη πτώση της.
(η αρχή και το τέλος της)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,
η άγνοια αναμφίβολα δεν μπορεί να τα λύσει