Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Το χρώμα του Ποσειδώνα






                                                             Ποσειδών ο Κυανοχαίτης
               
Το χρώμα είναι η είσοδος σε παράλληλα  κέντρα σύμπαντα

Λέει ο Κριτίας πως, οι αρχές και οι τιμές διακοσμήθηκαν μεταξύ των 10 βασιλιάδων της Ατλαντίδας συμφώνως με τους γραπτούς νόμους, επιστολές του Ποσειδώνος που ήταν χαραγμένοι σε στήλες από ορείχαλκο στο ναό και κέντρο του νησιού. Κάθε 5 ή 6 χρόνια συνελέγοντο, επειδή τιμούσαν και τους άρτιους αριθμούς και τους περιττούς, συζητούσαν τα κοινά τους συμφέροντα, εξέταζαν τις παραβάσεις των νόμων και δίκαζαν. Πριν δικάσουν άφηναν τους ταύρους μέσα στον ναό και παρακαλούσαν τον θεό να διαλέξει το σφαγίον που τον ευχαριστούσε. Κατόπιν κυνηγούσανε και οι 10 βασιλείς, τους ταύρους, άοπλοι . Όποιον έπιαναν, τον πήγαιναν στη στήλη και τον έσφαζαν στο μέρος που ήταν χαραγμένος ο νόμος. Στη στήλη ήταν χαραγμένος ο όρκος που καταριόταν με φοβερά λόγια όποιον τον καταπατούσε. Μόλις νύκτωνε και έσβηνε η φωτιά γύρω από τα σφαγεία, φορούσαν μια καλλίστη κυανή στολή και καθόταν δίπλα στα απομεινάρια της θυσίας όλη τη νύκτα δικάζοντας και δικαζόμενοι. Μόλις ξημέρωνε έγραφαν την απόφαση σε χρυσό πίνακα και την αφιέρωναν στο θεό μαζί με τις στολές τους.
Η στολή που φορούσαν κυανή γαλάζια όπως και το χρώμα του πλανήτη.
Το μπλε γαλάζιο ως κυριάρχο χρώμα το συναντούμε και στην παλαιά Λεμουρία της Ανατολής. Η θεά Κάλι απεικονίζεται με μπλε γαλάζιο χρώμα, την εποχή των πολλών, εκατό χεριών (εκατόχειρες)  και ματιών  (Κύκλωπες)
Η σημαία της Μογγολίας. Μια σημαία 2 χρωμάτων  με κόκκινο μπλε, Άρης Ποσειδώνας και σύμβολο το γιν γιανγκ , τον ήλιο, τη σελήνη ενωτικά σε ανυψωτική φλόγα, προτίμηση και του Τσένγκις Χαν.  Εθνόσημο με ένα φτερωτό άλογο σαν τον Πήγασο, 3 χρώματα, προσθήκη του πρασίνου, περίγραμμα με αγκυλωτό μαίανδρο, ένα τιμόνι πλοίου  παράξενο σε τόσο ηπειρωτική περιοχή, με 12 λευκοπέταλα.
Και στην ταινία Αβατάρ, οι Λεμούριοι έχουν μπλε χρώμα είναι ψηλοί  με ουρά.
Ξανά γυρίζοντας στην Δύση βλέπουμε πως οι  Τουαρέγκ Βέρβεροι, ατλάντεια φυλή, έχουν μια προτίμηση στο γαλάζιο χρώμα και λέγονται μπλε γαλάζιοι άνθρωποι.
Μπλε σημαία έχει Μεγάλη Μασονία Βρετανία, τα απάνθρωπα  Ηνωμένα Εθνη ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή υποκρίτρια   Ένωση, φυσικά η Ατλαντική Συμμαχία Συμμορία το ΝΑΤΟ και  οπωσδήποτε το Ισραήλ, κατ ΄εξοχήν θεοσοφιστικό κράτος.
Επίσης  από 5 μπλε  λωρίδες  και 4 λευκές, αποτελείται η ποσειδώνια  Ελληνική σημαία. Μπλε με  Λευκό, Ποσειδών και Εστία. Το λευκό  είναι το χρώμα της Εστίας Παρθένου.
Ο σταυρός είναι παλαιό σύμβολο των  Λεμουρίων  από την εποχή του Ορφέως,  ο οποίος δεινοπάθησε μαζί τους και κατασπαράχθηκε από πρωτόγονο κανιβαλισμό στις τελετές  της  παλαιάς  εποχής της Λεμουρίας.
Τα αστέρια..... είναι της   Νέας Ατλαντίδος, νέας κοπής και  τεχνολογίας.
Κάποτε .......την Εποχή του Μπλε Ποσειδώνος  
στην άγρια Δύση και   την Ανατολή της γαλάζιας χρωματολογίας


Αστραία ©©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,
η άγνοια αναμφίβολα δεν μπορεί να τα λύσει